anLaser måleudstyr
 
Forside

Sitemap

Bestil materiale

Andersen & Nielsen hjemmeside

 Din mening/Spørgsmål?    Udskriv       

Produkter

Siden 1921 har andersen & nielsen as leveret værktøj til professionelle håndværkere via et bredt net af forhandlere til byggebranchen.

Måleinstrumenter i kendte mærker

Vi har danske eksklusivaftaler på mærker som Weiss, PLS, GeoFennel, Spectra og Zircon. Andre mærker fuldender sortimentet af måleudstyr, så alle nicher inden for opmåling dækkes af andersen & nielsen as som en komplet, troværdig og professionel leverandør.

Professionel rådgivning

Vi yder service og rådgivning hos vores forhandlerkunder samt på byggepladser - bla. med vores specialindrettede værktøjsbus, hvorfra vi kan demonstrere de mest gængse lasere og nivellerings-produkter. Desuden har vi et veludbygget uddannelsesprogram, der tilgodeser vores forhandlere og tekniske skoler landet over samt Mommarks uddannelse af elever til byggebranchens forhandlernet.

Levering fra dag til dag

Samtlige måleinstrumenter på anLaser hjemmesiden kan leveres fra dag til dag via vores lager i Skovlunde. Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan få svar på via vores hjemmeside, kan vi træffes alle hverdage fra kl. 8.00 til 15.30 på 36 41 02 00.

 

 

Samtlige produkter på hjemmesiden kan leveres fra dag til dag via vores lager i Skovlunde.

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Navn
E-mail

Vælg dit abonnement
Værktøj forhandler

Værktøj håndværker
 

  


andersen & nielsen as | Meterbuen 2-4 | 2740 Skovlunde | Tlf: 36 41 02 00 | Fax: 36 41 69 32 | E-mail: info@an.dk
Content is comming here as you probably can see.Content is comming here as you probably can see.